Zoek een wijn

251 zoekresultaten

ONZE WIJNEN

Welke wijnen bij LartduVin?
De mooiste Europese en niet-Europese wijnen werden voor u geselecteerd. Onze zoektocht richt zich vooral op wijnen uit onbeminde, minder gekende of niet meer gekende regio's. Het merendeel van onze wijnen heeft exclusiviteit voor Oost- en West-Vlaanderen.


251 zoekresultaten
  • € 15.45
    Rood complexMorandé Gran Reserva Syrah/Cabernet Sauvignon2016 | Chili (Maipo Valley)
    Het fruit van deze wijn komt van 2 druiven namelijk de Syrah en Cabernet Sauvignon.

    De syrah-druiven komen van druivenstokken van minimum 65 jaar oud uit de Maule-vallei. De bushvines groeien op een voornamelijk graniet ondergrond. De Cabernet-druiven komen dan weer van 20 jaar oude stokken uit Maipo-valley. De verticale wijnstokken halen hun energie in Maipo voornamelijk uit alluviale, kleiachtige terracotta ondergrond.

    Samen met het warme en droge klimaat zorgt de ondergrond voor moeilijke condities.
    Deze omstandigheden zijn spek naar de bek van Syrah, Cabernet Sauvignon en andere druivensoorten die resulteren in rode wijnen met structuur.

    De druiven worden manueel geplukt en geselecteerd per individuele trossen. Na de gisting ondergaat het sap nog een post-fermentatie schilweking. Nadien wordt de wijn gestockeerd en gerijpt in Amerikaanse eiken vaten gedurende 18 maanden.
    Lees meer »
  • € 15.48
    Parelend Brut natureMastinell Cava Brut Nature Gran Reserva2014 | Spanje (Catalunië)
    Mastinell is een wijndomein gelegen in het hart van de DO Penedès, meer bepaald in Villafranca del Penedès. Dit dorpje ligt op 15km van Sant Sadurni d'Anoia het episch centrum van 'de' Spaanse mousserende wijn bij uitstek, Cava.

    Mastinell is een familiaal domein waar traditie en ambacht hoog in het vaandel worden gedragen.Dit resulteert in een topkwaliteit die reeds meerdere kenners ontdekt hebben. Niet in het minst prinses Cristina, zus van de huidige koning Felipe van Spanje. Zij heeft voor haar huwelijk een blinde degustatie georganiseerd waaruit de Cava Brut Reserva van Mastinell afgetekend als winnaar uit de bus kwam. Het resultaat was dat Mastinell hun cava mocht leveren voor de koninklijke bruiloft van Prinses Cristina met goedkeuring van diverse Spaanse topsommeliers.
    Bevestigingen van hun uitzonderlijke kwaliteit bleven niet uit en in 2008 mocht Mastinell als officiële leverancier van het Spaans Olympisch team aantreden.

    De exceptionele kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het begint reeds bij de manuele selectie in de wijngaard, waarna de druiven zacht geperst worden en men enkel de eerste persing (cuvée) voor hun cava's gebruikt. Voor de blend valt men terug op een klassieke mix van Parellada, Macabeo en Xarel-Lo. De tweede gisting gaat uiteraard door op de fles (méthode champenoise), nadien laat men de wijn gedurende minimum 96 maanden op de dode gistcellen rijpen. Daardoor bekomt deze cava het status Gran Reserva. Deze extra rijping zorgt voor extra complexiteit in geur en smaak. Karakter en eigenheid zijn sleutelwoorden voor deze parelende wijn. Deze Gran Reserva wordt enkel met 1 Vintage gemaakt (in dit geval 2008) en er worden geen suikers toegevoegd (enkel 2g natuurlijke suikers) met als resultaat een elegante en toch complexe mousserende wijn.
    Lees meer »
  • € 15.90
    Rood complexChateau Les Donats Rbelle Pécharmant2018 | Frankrijk (Pécharmant)
    Château Les Donats strekt zich uit over 20 hectare langsheen de flanken van de Dordogne vallei. Dit familiale wijndomein met Belgische roots verbouwt wijnen op enkele van de mooiste terroirs die de heuvels rondom Bergerac sieren.

    Het wijndomein maakt er een punt van om dankzij een uitgebreide studie van de verschillende terroirs, de ideale combinatie te zoeken tussen de geschikte druivensoort, de teeltwijze, de expositie en de bodemsoort. De duurzame (bijna biologische) wijnbouw zorgt voor aan de ene kant karaktervolle, maar aan de andere kant ook toegankelijke wijnen. Wat de laatste jaren niet onopgemerkt is voorbijgegaan aan de nationale en internationale vakpers.

    Sinds 2013 heeft de tweede generatie, Olivier Verhelst de teugels overgenomen. Nieuwe technologieën worden nu gecombineerd met een heel resem aan wijnbouwtechnieken. Olivier genoot zijn opleiding als oenoloog aan het gerenommeerde wijninstituut van Bordeaux. Later deed hij zijn kennis op in verschillende wijnstreken van Frankrijk, USA, Argentinië̈ tot zelfs in India.

    Pécharmant is een unieke appellatie binnen de wijnstreek van Bergerac. De combinatie van kiezelgronden met kalkrijke klei en zand schept een uniek karakter in rode wijnen op basis van Merlot, Cabernet en Malbec. Het wordt dan ook niet voor niets omschreven als het Pomerol van het Zuidwesten. Topcuvée van Château Les Donats in Pécharmant. Een assemblage van Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (20%) en Cabernet franc (20%).
    Lees meer »
  • € 15.95
    Rood complexRenwood Premier Old Vine Zinfandel2018 | Californië (Amador County)
    De Zin, de geliefkoosde benaming in zijn thuisland, is de Californische trots bij uitstek. Hij maakte omstreeks 1820 zijn opwachting in Californië. De Zinfandel heeft steeds stof tot discussie gegeven wat zijn herkomst betreft. Hij zou in feite afkomstig zijn van Kroatië of Hongarije of hij zou dezelfde druif zijn als de Primitivo in het Italiaanse Puglia. De Californische wijnuniversiteit spreekt dit echter met klem tegen. Ze baseren zich op een studie van niet minder dan 90 klonen van de Zinfandel. Het resultaat is dat de Zinfandel en de Primitivo hetzelfde genetisch materiaal bezitten maar niet identiek zijn.
    De Zinfandel was, en is nog steeds, de meest aangeplante druif van Californië.

    De druiven, afkomstig uit de Renwood-wijngaarden in de Shenandoah Valley, zijn afkomstig van wijnstokken met een minimum ouderdom van 35 jaar en een natuurlijke lage opbrengst en worden op kamertemperatuur gefermenteerd om veel aroma's aan de schil te onttrekken.
    De uiteindelijke mono-cépage van 100% Zinfandel zorgt voor een volle fruitige en kruidige wijn met een uitgesproken karakter.

    Tevens bekomt de wijn nog een vatrijping van 16 maanden op Franse eik (30% nieuw en 70% 2de en 3de jaars), wat resulteert in nog meer karakter.

    Deze Old Vine is een vaste waarde "amongst Zin Lovers".
    Lees meer »
  • € 15.95
    Parelend BrutChampagne Vollereaux Brut Reserve 1/2 flessen (375ml) Frankrijk (Champagne)
    Champagne die het feest in huis brengt. Deze parelende klassieker werd gemaakt met 1/3 Chardonnay, 1/3 Pinot Noir en 1/3 Pinot Meunier.
    Bij het persen van de druiven wordt enkel de vin de cuvée weerhouden, alle vin de taille wordt doorverkocht.
    Naast 3 druiven werden er ook 3 jaren geassembleerd, dit resulteert in een volle champagne met een aromatische neus en een kwaliteitsgarantie die over de jaren heen blijft staan.
    Om deze gouden belletjes nog meer krans te geven blijven de flessen nog 3 jaar rijpen in de kelders van het Vollereaux-huis.
    Deze Brut Réserve krijgt nog meer kracht toegekend door het aanvullen met een dosering van 9g suikers.

    Halve flesjes 375ml!
    Lees meer »
  • € 15.95
    Wit volMastinell Gisele Xarel-lo2022 | Spanje (Catalunië)
    Mastinell is een familiaal BIOLOGISCH domein gelegen in het hart van 'Cava-land' met name Sant Sadurni d’Anoia. De eigenares, Olivia Valderrama, draagt traditie en ambacht hoog in het vaandel. Dit resulteert in een topkwaliteit die reeds meerdere kenners ontdekt hebben. Niet in het minst prinses Cristina, zus van de huidige koning Felipe van Spanje. Zij heeft voor haar huwelijk een blinde degustatie georganiseerd waaruit de Cava Mastinell Brut Reserva afgetekend als winnaar uit de bus kwam en dus het huwelijk mocht beleveren. In 2008 mocht Mastinell tevens als officiële leverancier van het Spaans Olympisch team aantreden.

    De exceptionele kwaliteit komt niet uit de lucht vallen. Het begint reeds bij de manuele selectie in de wijngaard, waarna de druiven zacht geperst worden en men enkel de eerste persing (cuvée) gebruikt. Voor deze witte wijn maakt men enkel gebruik van de Xarel-lo-druif. Vruchten komende van de iets oudere wijngaarden die men niet meer gebruikt voor cava daar iets te veel complexiteit en iets minder frisheid. De wijn rijpt gedurende 6 maaanden in Franse eik (Troncq en Allier).
    Lees meer »
  • € 15.95
    Rood complexRenwood Ranch Estate2019 | Californië (Amador County)
    Deze Ranch Estate is een nieuwe wijn van Renwood gemaakt van druiven afkomstig van 1 estate.

    De Zin, de geliefkoosde benaming in zijn thuisland, is de Californische trots bij uitstek. Hij maakte omstreeks 1820 zijn opwachting in Californië. De Zinfandel heeft steeds stof tot discussie gegeven wat zijn herkomst betreft. Hij zou in feite afkomstig zijn van Kroatië of Hongarije of hij zou dezelfde druif zijn als de Primitivo in het Italiaanse Puglia. De Californische wijnuniversiteit spreekt dit echter met klem tegen. Ze baseren zich op een studie van niet minder dan 90 klonen van de Zinfandel. Het resultaat is dat de Zinfandel en de Primitivo hetzelfde genetisch materiaal bezitten maar niet identiek zijn. De Zinfandel was, en is nog steeds, de meest aangeplante druif van Californië.

    De druiven, afkomstig uit de Renwood-wijngaarden en van 1 estate namelijk Renwood Ranch in Plymouth zijn afkomstig van wijnstokken met een minimum ouderdom van 35 jaar en een natuurlijke lage opbrengst en worden op kamertemperatuur gefermenteerd om veel aroma's aan de schil te onttrekken.

    De blend van 99% Zinfandel en 1% Petite Sirah laat de kruidige noot enkel maar onderstrepen. Tevens bekomt de wijn nog een vatrijping op Franse eik (20% nieuwe vaten) gedurende 16 maanden, wat resulteert in nog meer karakter. Deze wijn is een vaste waarde "amongst
    Zin Lovers".
    Lees meer »
  • € 15.95
    Wit complexCa’n Verdura Supernova Moll2022 | Spanje (Balearen)
    In 2010 startte het avontuur van Tomeu llabrés in Binnisalem (Malllorca). Een eiland met een zeer rijke en typische wijngeschiedenis. De laatste jaren wordt wijnbouw terug populair maar ook groter dan vroeger met als resultaat de specifieke kenmerken, druiven en de originaliteit begint te vervagen.

    Tomeu heeft met deze internationale trend willen breken door de typische autochtone druiven terug op een pedestal te plaatsen en hen in ere te herstellen. In 2010 gebeurde dit nog vanuit een kleine garage gebruik makend van oude Mantonegro-wijnstokken van de grootvader
    van Tomeu. Na enkele jaren werd het wijndomein stap per stap uitgebreid om uiteindelijk een volwaardig wijndomein te worden.

    Deze Supernova is een mono-cépage van de Moll-druif. Een typische druif van Mallorca vooral veel gebruikt om fruitige wijnen te maken. De druiven groeien in wijngaarden met een minimum aan tussenkomst. Manueel oogsten in kratten van15kg zorgt voor een eerste selectie in de wijngaard. Na een zachte persing fermenteert 20% van de wijn in eiken vaten waarna deze nog 5 maanden rijpt op eik. Natuurlijke klaring.
    Lees meer »
  • € 15.98
    Rood volPainted Wolf Shiraz2013 | Zuid-Afrika (Swartland)
    Wijn geproduceerd op basis van 100% shiraz-druiven. De vruchten zijn afkomstig van de wijngaarden van 'Kasteelsig Vineyard' (Swartland).

    De wijngaarden hebben een ondergrond van graniet en men werkt er volgens het ‘dry farm’-principe. De vruchten worden manueel geplukt. De wijn fermenteert met wilde, natuurlijke gisten in open tanks. Nadien rijpt de wijn gedurende 20 maanden in een blend van Franse en Hongaarse eiken vaten.

    Per fles verkocht van deze wijn gaat er een bijdrage naar de organisatie die vecht voor het behoud van de Wilde Hond in Zuid-Afrika.
    Lees meer »
  • € 15.98
    Wit complexPainted Wolf Pictus VI2017 | Zuid-Afrika (Paarl)
    Pictus is de Latijnse, wetenschappelijke benaming voor Wilde Hond. De wijn werd geproduceerd op basis van 49% Grenache Blanc, 43% Old Vine Chenin Blanc en 8% Rousanne-druiven. De vruchten zijn afkomstig van wijngaarden in Swartland, Perdeberg en Stellenbosch.

    De 3 cépages werden manueel geplukt en apart gevinifieerd. De Chenin heeft gerfermenteerd op eiken vaten (500 liter) met wilde gisten. De eiken vaten zijn 2de en 3 de passage Franse eik. De Grenache en Rousanne hebben ook gefermenteerd op eiken vaten, maar wel iets oudere vaten, waardoor impact beperkter.

    Per fles verkocht van deze wijn gaat er een bijdrage naar de organisatie die vecht voor het behoud van de Wilde Hond in Zuid-Afrika.

    Lees meer »
  • € 15.98
    Rood complexPainted Wolf Lycaon Grenache2015 | Zuid-Afrika (Swartland)
    Wijn geproduceerd op basis van 95% Grenache en 5% Shiraz. De vruchten zijn afkomstig van de wijngaarden van 'Kasteelsig Vineyard' (Swartland). De wijngaarden hebben een ondergrond van graniet en men werkt er volgens het ‘dry farm’-principe. De druiven zijn organisch geteeld.

    De vruchten worden manueel geplukt. De wijn fermenteert in kleine open tanks. De alcoholische en malolactische gisting gebeurde op eiken vaten. Nadien rijpt de wijn gedurende 14 maanden in Franse eiken vaten. 30% van deze vaten waren nieuwe.

    Per fles verkocht van deze wijn gaat er een bijdrage naar de organisatie die vecht voor het behoud van de Wilde Hond in Zuid-Afrika.


    Lees meer »
  • € 15.98
    Rood volGouguenheim Gran Reserva Flores2015 | Argentinië (Uco-Valley)
    Wijngaarden zijn gelegen in de Uco-Valley, meer bepaald Tupungato, op 1 100 meter hoogte in extreme omstandigheden (hoogte + woestijnklimaat) waardoor de wijn vol en toch elegant is. De extreme hitte zorgt voor volle wijnen en de koude tijdens de nacht zorgt dan weer voor de nodige zuren, die echter mooi versmolten zijn waardoor dit resulteert in een evenwichtige, elegante wijn.

    Uitzonderlijke blend gemaakt met de beste druiven, 60% Malbec, 15% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot en 10% Syrah.

    De wijn rijpt gedurende 12 maanden op nieuwe eiken houten Franse vaten. Perfect om de wijn nog een echelon hoger te duwen.
    Lees meer »
  • € 16.90
    Rood elegantMaté Rosso di Montalcino2015 | Italië (Toscana)
    Het befaamde wijnhuis maté is gelegen op 2 hellingen op een hoogte van 300 tot 400 meter boven zeeniveau in Montalcino. Candace en Ferenc Maté verhuisden in 1990 naar Toscane en kochten er een oude Romeinse wijngaard met een oppervlakte van 7 hectare. Hun beroemde buren-wijnmakers Angelo di Gaja en Gianfranco Soldera kenden ook reeds de geheimen van deze topligging en hielpen hen de eerste jaren met de aanplantingen en keuzes van terroirs en cépages. Dit in combinatie met de eigenzinnige, kunstzinnige en perfectionistische karaktertrekjes van de eigenaars resulteerde in een instant succes. Reeds bij hun eerste vintage scoorden ze in de vakpers schitterende reviews en dito punten. Het begin van een succesverhaal.

    De diversiteit van de ondergrond zorgde voor de unieke bodems die de verschillende druiven (Sangiovese, Merlot, Syrah en Cabernet Sauvignon) vragen en ook kregen. In de wijngaard en kelder laat men bij Maté ook niets aan het toeval over. Green harvesting (tot 3 keer per jaar) zorgt voor minder rendement, maar volle, complexe druiven. Meerdere malen manuele pluk en selectie brengt enkel de beste druiven op het ideale tijdstip naar de wijnkelder. Daar gaat men manuele pigéage toepassen, dit zorgt dan weer voor nog meer extractie van kleur en tannines.

    Deze rosso is een 100% sangiovese van de wijngaarden gelegen in Santa Restituta op een hoogte van 320-420 meter. De ondergrond bestaat uit kalk en zandsteen. Een manuele pluk en extra selectie zorgen voor een exceptionele kwaliteit.

    De wijnen rijpen minimaal 9 maanden op 225 en 4000 liter Franse eiken houten vaten, waarna ze een resterende 6 maanden verder rijpen op de fles. Dit zorgt voor een elegante en aromatische wijn.
    Lees meer »
  • € 16.98
    Rood complexCorte Adami Valpolicella Superiore Ripasso2021 | Italië (Veneto)
    Een Valpolicella van het type Ripasso Superiore en blend gemaakt met de Corvina-, Corvinone- en Rondinella-druiven. De wijngaarden situeren zich in San Martino Buon Albergo (in het dorp Ferrazze) en de druivelaars zijn 40 jaar oud. De ondergrond bestaat uit klei en kalkresten.

    De eerste stap in het maken van de Ripasso is identiek aan de Valpolicella Superiore. De druiven worden manueel en in kleine manden geoogst. Daarna worden ze eerst gedurende een korte periode ingedroogd in goed verluchte lokalen. Resultaat is een meer geconcentreerde druif waar de suikers de bovenhand nemen op het water.

    De tweede stap volgt later, in februari, dan weekt de most (2de maal) op overgebleven resten van de Amarone (afgeleid van het woord ripassare. Door deze techniek voegt men extra complexiteit en tannines toe aan de Valpolicella. Een combinatie van jeugdige fruitigheid met volheid, elegantie en kruidigheid.

    Na de malolactische gisting volgen 12 maanden houtlagering op Franse eiken vaten om de wijn extra body en structuur te geven.
    Lees meer »
  • € 16.98
    Rood volPainted Wolf Guillermo Pinotage2019 | Zuid-Afrika (Paarl)
    Wijn op basis van 100% Pinotage-druiven. Typische druif van de regio en komt voort uit de Pinot Noir en de Hermitage-druif.
    De vruchten zijn afkomstig van de wijngaarden van 'Leeuwenkuil Farm' (Swartland) en Southern Cross (Paarl).

    De wijngaarden in Southern Cross (28 jaar oud) hebben een ondergrond van graniet en men werkt er volgens het ‘dry farm’-principe. Leeuwenkuil heeft sedimentair gesteente als ondergrond en stokken zijn er gemiddeld 15 jaar oud. Beide wijngaarden worden apart gevinifieerd.

    Waarbij Southern Cross op de lies rijpt in 500 liter vaten en Leeuwenkuil veel rijper fruit gebruikt en fermenteert in vaten met wilde gisten. 2de en 3 de passage Franse eiken vaten maken hier de dienst uit. De rijping duurt gemiddeld 12 maanden.

    Per fles verkocht van deze wijn gaat er een bijdrage naar de organisatie die vecht voor het behoud van de Wilde Hond in Zuid-Afrika.
    Lees meer »
  • € 16.98
    Wit elegantCottas Branco Reserva2019 | Portugal (Douro)
    Quinta de Cottas is gelegen in Douro. Met 10 hectare is dit een klein familie-domein eigendom van Pedro Carmo en Isabel Koch. Douro is de streek bij uitstek in Portugal voor Rode wijnen en Porto’s. Maar ook witte wijnen kunnen opvallend veel karakter vertonen eigen aan de streek.

    Quinta de Cottas zal steeds duurzaam te werk gaan, rekening houdend met omgeving en milieu. Met respect voor terroir, plant en dier.

    Deze witte reserva is een blend van Rabigato, Arinto en Viosinho. De wijngaarden zijn gelegen in Cima Corgo. Na de manuele pluk fermenteert de wijn verder in Franse eiken vaten. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 7 maanden verder op de lees in dezelfde eiken vaten.
    Lees meer »
  • € 17.35
    Parelend Extra BrutTerroirs Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Extra Brut Frankrijk (Bourgogne)
    Deze Crémant de Bourgogne vindt zijn oorsprong in Rully, in de Bourgogne meer bepaald in het hart van de côte Chalonnaise.

    Vitteaut-Alberti is de specialist voor wat betreft mousserende wijnen in Bourgogne. Sinds 1951 maken zij Crémant en dit volgens traditionele methodes (méthode champenoise) en met respect voor de historische kwaliteit. Gerard Vitteaut was lid van de werkgroep die in 1975 ijverde voor (en verkreeg) de appellatie AOC Crémant de Bourgogne.

    Dit 3de generatie wijndomein heeft van in het begin de kaart getrokken om specialist te zijn en te blijven in het maken van mousserende wijnen.
    Voortdurende investeringen en veranderingen in de infrastructuur, het proces, ... zorgen ervoor dat Vitteaut-Alberti een koploper en referentie wordt in de AOC Crémant de Bourgogne.

    Deze Terroirs is een blend van 90% Chardonnay en 10% Aligoté. De druiven worden manueel geplukt in kleine manden en daarna geperst in een pneumatische pers.

    Na de eerste gisting en rijping op de lies in inox-tanks gedurende 9 maanden gaan de wijnen op de fles.
    De flessen rijpen nadien in de kelder volgens de méthode traditionnelle (2de gisting op de fles) en gedurende minimum 18 maanden sur lattes.
    Dit is een extra brut met 5-6 gram suiker per liter.
    Lees meer »
  • € 17.98
    Rood volDiamant Petit Verdot2015 | Frankrijk (Languedoc-Roussillon)
    Condamine Bertrand is gelegen in het hart van de Languedoc (Pézenas aan de voet van de Cévennes) . Het domein gaat prat op traditionele wijnbouw met elegante toetsen.

    Bernard Jany en Bruno Andreu trachten natuurlijke wijnen met een moderne toets te brengen. Het familiedomein is reeds sinds 1792 in handen van de familie Jany. Sinds 1981 hebben Bernard en Marie-Josèphe Jany besloten het wijngoed over te nemen. Een nieuwe wind waaide doorheen de wijngaarden. Technieken en methodes werden aangepast en zorgden ervoor dat ze snel tot het meest vooruitstrevende domein van de regio werden beschouwd.

    De wijngaarden situeren zich tussen de Mediterraanse zee en de bergen met een unieke terroir als resultaat. In de wijngaarden beoefent men de zogenaamde Lutte Raisonnée-methode, waarbij zo weinig als mogelijk gebruik wordt gemaakt van chemicaliën, pesticiden, …

    Diamant Petit Verdot bestaat zoals de naam reeds doet vermoeden uit 100% Petit Verdot. Na de manuele en selectieve pluk per perceel worden de druiven geperst en rijpen ze gedurende 12 maanden in Franse eiken vaten. De petit verdot-wijnstokken zijn min. 45 jaar oud en hebben hun voeten in een graniteuse en rotsachtige ondergrond.
    Lees meer »
  • € 17.98
    Rood elegantBrisios Oro Tempranillo2019 | Spanje (Ribera del Duero)
    Bodega del Jaro is een wijndomein gelegen in de meest prestigieuze wijnstreek in Spanje, Ribera del Duero. De wijngaarden liggen in het dorpje Pesquera de Duero, het hart van de Ribera-regio. Het wijndomein werd opgericht in 1997 en beslaat 65 hectare wijngaarden.

    De wijn wordt gemaakt met 100% Tinto Fino of ook wel Tempranillo genaamd. De unieke ondergronden met kalk, klei en graniet zorgen voor de ideale omstandigheden om de Tempranillo perfect te laten gedijen.

    Na de manuele oogst rijpt de wijn gedurende 18 maanden verder op Franse en Amerikaanse eiken vaten (300 liter), nieuw tot 2 jaar oude vaten.

    Tevens beschikbaar in MAGNUM-formaat.
    Lees meer »
  • € 17.98
    Rosé frisMariluna Tinto MAGNUM2019 | Spanje (Valencia)
    Deze Mariluna-blend bestaat uit 85% Tempranillo en 15% Bobal. De wijngaarden zijn gelegen in Valencia (Mid-Spanje) en ondervinden de invloed van de Middellandse zee. De overvloedige zonuren in combinatie met het zeeklimaat zorgen voor een zuiderse wijn met de nodige frisheid.

    De wijn rijpt na de alcoholische gisting gedurende 6 maanden verder op Franse eiken vaten.
    Lees meer »